Gratis thuisbezorgd: Parijs-Beiroet menu

 

Voorlopig zitten we allemaal nog even thuis en maken we het er het beste van. Ook onze foodtruck Parijs-Beiroet blijft dit jaar in de stalling, maar we willen jullie wel graag de gerechten aanbieden die we daar serveren. Daarom komen we ze graag elke vrijdag brengen. We hebben daarvoor een heerlijk menu samengesteld met onze meest populaire gerechten voor slechts 20 euro. Zo komen mensen van ver buiten Amsterdam voor onze spinazie-quiche en we worden gestalkt voor het recept voor onze Libanese Tsjakh. Alles is te bestellen via ons bestelformulier hieronder.

We komen tussen 16:00 en 18:00 alles koud brengen en geven instructies over hoe de gerechten het best kunnen worden opgewarmd. We bezorgen in Amsterdam (nog niet in Zuid-Oost of Noord) Bezorgen is mogelijk vanaf 2 menu’s. Heeft u vragen of opmerkingen dan kunt u die op het bestelformulier aangeven/stellen.

U kunt uw bestelling doorgeven tot donderdag 18:00 om te bezorgen. De rest van de week is het menu af te halen in de winkel op de Overtoom van 12:00 tot 20:00 (wel graag doorgeven via ons bestelformulier hieronder, dan zetten we alles voor u klaar)

Het Parijs-Beiroet menu bestaat uit:

  • een puntje spinazie-geitenkaas quiche
  • Hummus en tapenade met platbrood 
  • Libanese Tsjakh (gerecht met o.a. aubergine, venkel, linzen, veel specerijen en verse kruiden)  Keuze uit lamsgehakt, vegetarisch of vegan
  • Limoenparfait met een crumblelaagje

Ook hebben we bijpassende wijnen:

Rose:

Marquis de Lissac /syrah

Witte wijn:

Les Annees Folles /Chardonnay – per fles 15 euro
Complexe chardonnay met fraaie minerale tonen, exotisch fruit, citrus, honing en heel subtiele toast toon. Een rijke volle wijn met een uitstekende frisheid.

Rode wijn:
La voluptueuse cabardes -per fles 15 euro
Cabernet sauvignon, merlot, grenache noir, syrah – Dit is een krachtige wijn, zacht in tannine en vol met rood fruit.


Datum:


Parijs-Beiroet Menu - 20,- p.p.
Lamsgehakt menu
Vegetarisch menu
Vegan menu

Bijpassende wijnen
Marquis de Lissac- 15,00 per fles
Wit: Les Annees Folles - 15,00 per fles
Rood: La Voluptueuse cabardes - 15,00 per fles

Heeft u allergieën of andere opmerkingen dan kunt u die hieronder vermelden:

Wanneer u het formulier verstuurt krijgt u automatisch een kopie van de bestelling per e-mail toegestuurd. Wilt u nog iets wijzigen? Geef dit dan zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk de dag van tevoren, door aan info@peperwortel.nl.