Zaalverhuur

U kunt natuurlijk zelf een locatie kiezen, maar wij kunnen u ook helpen bij het vinden van een geschikte locatie. Wij hebben een vaste samenwerking met de volgende locaties:

(U kunt klikken op de naam van de locatie voor de link naar hun website!)

Het Grachtenhuis

Het Grachtenhuis is een prachtig 17e eeuws monumentaal pand aan de Herengracht. Het Grachtenhuis biedt drie rijk gedecoreerde kamers waar u uw evenement
kunt laten plaatsvinden. Zeer geschikt voor diners, borrels of uw bruiloft.

 

 

 

 

buffet hortus 2011 Hortus Botanicus – Oranjerie

De Hortus Botanicus Amsterdam is een van de oudste botanische tuinen ter wereld. In de Oranjerie van de Hortus zijn twee zalen te huur, die zeer geschikt zijn voor exclusieve feesten,  partijen en diners. In het museumcafé is het licht en ruim en het heeft een fijn terras dat bij goed weer natuurlijk ook gebruikt kan worden. In de Laranjazaal kunt u ook dineren,  vergaderen of een presentatie geven.

 

 

 

Jeugdtheater De Krakelingde krakeling

Het theater dat vroeger een turnhal was stamt uit 1887 en het ademt overal sfeer. De ruime foyer wordt aan drie zijden omgeven door houten, op consoles en korbelen rustende galerijen die voor het publiek waren bestemd. Door de opzet van de zaal is deze zowel geschikt voor grote als kleine groepen. Als u nog door wilt feesten na het eten kunt u de theaterzaal bijhuren.

 

 

 

 
 Groot Melkhuis

 Het Groot Melkhuis in het Vondelpark, blijft toch het allermooiste terras van Amsterdam. Behalve dat u toegang heeft tot dit terras, is er ook binnen in het Melkhuis een hele mooie zaal    waar u feesten en diners kunt geven, wij werken al jaren heel prettig met hen samen!

 

 

 

Desmet Studio’sCatering in Studio Desmet

Als je muziek een belangrijke ingrediënt voor jouw feest vindt, of je nu live-muziek of een DJ hebt, het geluid in Desmet is super en je kunt tot het eind doorgaan zonder dat je last hebt van begrenzers of buren. Dankzij de uitstekende geluidsisolatie kun je in het café met elkaar praten en in de zaal harde muziek maken. Beide ruimtes zijn bijzonder sfeervol.

 

 

 

IMG_4769 De Oude Kerk

De geschiedenis van de Oude Kerk gaat terug tot rond 1250. Behalve voor de uitoefening van het geloof deed de Kerk ook toen al dienst voor meer wereldse zaken, het was een  ontmoetingsplaats voor handelaren en men voerde er toneelstukken op. De kerk is een sfeervolle, historische locatie met een schitterende akoestiek. De verschillende ruimten kunnen  geschikt worden gemaakt voor groepen van 10 tot 1000 personen. Uniek in de oude binnenstad van Amsterdam!

 

 

buiten

‘t Blauwe Theehuis

‘t Blauwe Theehuis is mede door haar ligging, midden in het mooiste park van Amsterdam, een fantastische plek voor een feestelijke bijeenkomst. Als u de bovenverdieping huurt, kunt u dineren, borrelen en feesten met prachtig uitzicht over het park.

 

 

 

 

 

de waag

 De Waag

Midden op de Nieuwmarkt bevindt zich een van de oudste en meest bijzondere monumenten van de hoofdstad. Het historische pand uit de 15e eeuw was ooit de toegangspoort tot Amsterdam  en is nu een karaktervolle evenementenlocatie. De Waag beschikt over een aantal multifunctionele ruimtes die het perfecte decor vormen voor kleine tot middelgrote bijeenkomsten en  evenementen. Naast de fraaie lichtinval bieden de vele ramen een uniek uitzicht over de Amsterdamse grachten.

 

 

 

BoekmanstichtingTTH_1290

Het monumentale en sfeervolle grachtenpand van de Boekmanstichting beschikt over een prachtige bibliotheekzaal met een bijzondere ambiance en een schitterend uitzicht op de Herengracht en Leidsegracht. De zalen kunnen worden gehuurd voor vergaderingen, congressen, debatten, lezingen, boekpresentaties, feestelijke bijeenkomsten en colleges.

 

 

 

machinegebouw Het Machinegebouw

Het Machinegebouw staat op het westergasterrein in het westerpark in Amsterdam. Het gebouw ligt geheel vrij en het biedt een grotere lichte zaal met houten plafond en een kleinere  zijruimte, ook wel de kapel genoemd. Het machinegebouw is zeer geschikt voor grote diners, presentaties, borrels en partijen. Vanwege de romantische sfeer is het ook een gewilde  trouwlocatie.

 

 

 

Betty Asfalt Complexbetty asfalt

Het Betty Asfalt Complex is gehuisvest aan de Nieuwezijds Voorburgwal 282 en betreft een prachtig monumentaal pand. Het pand bevat een theaterzaal en een foyer. Zeer geschikt voor intieme partijen, maar ook een borrel tot 140 man. Het Betty Asfalt Complex is ook een officiële trouwlocatie.

 

 

portiershuisje

 Het Portiershuisje

Het Portiershuisje is een oud postkantoor gelegen aan het Stadionplein in Amsterdam. Door de warm ingerichte bovenkamer en de multifunctionele benedenruimte is het huisje zeer  geschikt voor elke gelegenheid!