Maaltijdbuffet

 (vanaf 10 personen)

De prijs gaat alleen over het eten, opgemaakt op aardewerken schalen, maar is exclusief eventueel benodigde warmhoudapparatuur en opscheplepels. U kunt namelijk zelf kiezen of u deze onderdelen wel of niet wilt!

Het bestellen van het warme maaltijdbuffet is een van de voordeligste opties en bovendien ook geschikt voor kleinere groepen. Wij zorgen dat de maaltijd warm en mooi opgemaakt in aardewerken schalen voor u klaar staat.

Het maaltijdbuffet bestaat uit:

  • Eén of meer hoofdmaaltijden (per gerecht minimaal 10 porties) te kiezen uit ons weekmenu
  • Aardappeltjes, pasta, couscous en/of rijst (per gerecht minimaal 10 porties)
  • Eén of meer salades en/of warme groentes (per gerecht minimaal 10 porties)

Peperwortel heeft een uitgebreid assortiment, de gerechten wisselen elkaar gedurende het seizoen af. U kunt aangeven wat u aanspreekt, dan kijken wij of we het op dat moment kunnen aanbieden of iets soortgelijks voor u hebben. Wij bieden deze maaltijden ook aan in onze winkel (dus u kunt in cognito voorproeven! haha!).  U kunt altijd bellen voor overleg.

Houdt u er rekening mee dat alle gerechten per porties van minimaal 10 personen besteld kunnen worden. Voor grote groepen kunt u het beste per 20 personen één gerecht kiezen zodat u mooie grote schalen krijgt waar iedereen wat van kan nemen (voor 40 personen kunt u dus het beste maximaal twee verschillende hoofdgerechten kiezen).

Natuurlijk is het ook mogelijk om bij het maaltijdbuffet extra taarten, toetjes en/of drank te bestellen!

Wij kunnen ook extra’s voor u regelen zoals het huren van servies, glaswerk of meubilair, de aankleding van de ruimte of personeel voor de bediening. Klik op extra’s bij catering voor meer informatie.