Mediterraan Dinerbuffet
€ 20,- tot €30,- p.p. (vanaf 30 pers.)
De prijs gaat alleen over het eten. Deze is exclusief de schalen waarop het eten geleverd wordt (€0,50 p.p.) en exclusief eventueel benodigde warmhoudapparatuur en opscheplepels. U kunt namelijk zelf kiezen of u deze onderdelen wel of niet wilt!
Dit is ons meest populaire dinerbuffet. We koken een combinatie van twee Mediterrane hoofdgerechten, Provencaalse lamsstoof en Baskische piperade (vegetarisch), met allerlei bijpassende bijgerechtjes, salades en kleine hapjes. Dit buffet is het meest geschikt voor cateringen waarbij de gasten kunnen gaan zitten om te eten of waarbij we voldoende statafels kunnen gebruiken. Voor een staande receptie kunnen we het echter ook geschikt maken, door een paar kleine wijzigingen te maken in de gerechtkeuze. Het buffet bestaat uit:
- Provençaalse lamsstoof
- Baskische piperade (vegetarisch gerecht met geroosterde paprika en geitenkaas)
- Marokkaanse Couscous
- Roseval aardappeltjes uit de oven met knoflook en tijm
- Kruidige kipspiezen
- Kaasplateau (Spaanse, Franse en Italiaanse kazen)
- gegrilde gemarineerde groenten van het seizoen
- Groene gemengde Peperwortelsalade
- Spaanse Tomatensalade (met manchego, olijf, rode ui)
- Hummus, olijventapenade en libanese geitenkaasdip met yoghurt en za’atar
- Gesneden Frans stokbrood/ diverse broodjes
- eventueel uit te breiden met quiches