Crew catering voor tournees, theater- & TV- producties

 

Wij verzorgen al jaren met plezier cateringen voor allerhande producties. Wij werken hiervoor met een speciaal gevarieerd weekmenu met gerechten van over de hele wereld. Hierdoor eet je elke dag iets anders en lekkers. Natuurlijk kunnen wij rekening houden met speciale dieet- en allergiewensen.

Hoe het werkt:

U kunt in een keer uw bestelling doen voor uw gehele productie; het aantal mensen die per dag mee eten en speciale dieetwensen doorgeven. Wijzigingen of annuleringen kunnen altijd tot 1 dag van te voren worden opgegeven. U kunt het eten koud of warm bij ons ophalen (we zijn elke dag van de week open, de bestellingen kunnen tussen 11.00 en 21.00 uur worden opgehaald). Maar wij kunnen natuurlijk ook bezorgen!
Wij zorgen verder dat het eten goed verpakt is, zodat het eten goed warm blijft of dat u het zelf makkelijk kan opwarmen.

Wat wij zoal koken:

Bij Peperwortel koken wij heel divers, uit alle windstreken: Mediterraans, Aziatisch, Arabisch, maar ook bijvoorbeeld de Hollandse pot. U kunt uw voorkeuren aangeven, anders zorgen wij dat u een gevarieerd menu krijgt van ons. Kosten voor een volledige maaltijd zijn €12.50, dit is inclusief een groente of salade. Koken doen wij met liefde, dus de maaltijden zullen goed op smaak zijn en er wordt alleen met verse ingrediënten gewerkt. Naast maaltijden kunnen wij ook zorgen voor borrelhapjes, lunches, eigenlijk alles wat u wenst. We maken trouwens ook heerlijke toetjes!

Prijzen exclusief btw & bezorgkosten.

Voor vragen en/of reserveringen kunt u mailen naar info@peperwortel.nl of bellen naar 020 685 1053.