Zaalverhuur

U kunt natuurlijk zelf een locatie kiezen, maar wij kunnen u ook helpen bij het vinden van een geschikte locatie. Wij hebben een vaste samenwerking met de volgende locaties:

(U kunt klikken op de naam van de locatie voor de link naar hun website!)

Het Grachtenhuis

Het Grachtenhuis is een prachtig 17e eeuws monumentaal pand aan de Herengracht. Het Grachtenhuis biedt drie rijk gedecoreerde kamers waar u uw evenement
kunt laten plaatsvinden. Zeer geschikt voor diners, borrels of uw bruiloft

De tuin van Bret  

Op een driehoekige restruimte, tussen een spoorweg en een busstation, is bij station Sloterdijk een ‘dorpje’ verrezen: de Tuin van BRET. De Tuin van BRET is het eerste circulaire ambachtelijke bedrijventerrein van Nederland mét wijngaard. Hier verandert een verlaten stuk in een kleinschalig dorp met paviljoens gemaakt van felrode zeecontainers.  U kunt hier grote en kleine feesten geven en uiteraard ook BBQ’s

 

Jeugdtheater De Krakelingde krakeling

Het theater dat vroeger een turnhal was stamt uit 1887 en het ademt overal sfeer. De ruime foyer wordt aan drie zijden omgeven door houten, op consoles en korbelen rustende galerijen die voor het publiek waren bestemd. Door de opzet van de zaal is deze zowel geschikt voor grote als kleine groepen. Als u nog door wilt feesten na het eten kunt u de theaterzaal bijhuren.

 

 

Desmet Studio’sCatering in Studio Desmet

Als je muziek een belangrijke ingrediënt voor jouw feest vindt, of je nu live-muziek of een DJ hebt, het geluid in Desmet is super en je kunt tot het eind doorgaan zonder dat je last hebt van begrenzers of buren. Dankzij de uitstekende geluidsisolatie kun je in het café met elkaar praten en in de zaal harde muziek maken. Beide ruimtes zijn bijzonder sfeervol.

 

 

 

IMG_4769 De Oude Kerk

De geschiedenis van de Oude Kerk gaat terug tot rond 1250. Behalve voor de uitoefening van het geloof deed de Kerk ook toen al dienst voor meer wereldse zaken, het was een  ontmoetingsplaats voor handelaren en men voerde er toneelstukken op. De kerk is een sfeervolle, historische locatie met een schitterende akoestiek. De verschillende ruimten kunnen  geschikt worden gemaakt voor groepen van 10 tot 1000 personen. Uniek in de oude binnenstad van Amsterdam!

 

 

 

 

de waag

 De Waag

Midden op de Nieuwmarkt bevindt zich een van de oudste en meest bijzondere monumenten van de hoofdstad. Het historische pand uit de 15e eeuw was ooit de toegangspoort tot Amsterdam  en is nu een karaktervolle evenementenlocatie. De Waag beschikt over een aantal multifunctionele ruimtes die het perfecte decor vormen voor kleine tot middelgrote bijeenkomsten en  evenementen. Naast de fraaie lichtinval bieden de vele ramen een uniek uitzicht over de Amsterdamse grachten.

 

 

Betty Asfalt Complexbetty asfalt

Het Betty Asfalt Complex is gehuisvest aan de Nieuwezijds Voorburgwal 282 en betreft een prachtig monumentaal pand. Het pand bevat een theaterzaal en een foyer. Zeer geschikt voor intieme partijen, maar ook een borrel tot 140 man. Het Betty Asfalt Complex is ook een officiële trouwlocatie.

 

 

 

 

 

 

Valkenheining Baambrugge

Valkenheining leent zich uitstekend als bijzondere en verrassende locatie voor u en uw gasten.
Voor een lunch of diner in de muziekzaal of een gezellige BBQ in de tuin, een borrel in de blauwe en roze kamer, de voltrekking en viering van uw huwelijk of anderzijds mijlpalen in het leven, op Valkenheining garanderen wij u een onvergetelijk samenzijn.