Menu

Mediterraan Feestbuffet

€ 12,50-25,00 p.p. (vanaf 50 personen)

De prijs gaat alleen over het eten. Deze is exclusief de schalen waarop het eten geleverd wordt (€0,50 p.p.) en exclusief eventueel benodigde warmhoudapparatuur en opscheplepels. U kunt namelijk zelf kiezen of u deze onderdelen wel of niet wilt!

 

Dit is een buffet voor grotere groepen, vanaf 50 personen. U kunt een selectie maken uit onderstaande gerechten, de prijs is dan ook variabel, afhankelijk van uw keuze. Het is bedoeld als maaltijdvervangend buffet.

De gerechten gaan per minimaal 10-20 porties of per hele taart, quiche of tortilla. U kunt de selectie natuurlijk ook aan ons overlaten, wij weten goed welke gerechten in welke hoeveelheden goed bij elkaar passen en een mooi gevarieerd buffet vormen.

Brood met dips

  • Labneh met Za’atar
  • Aioli
  • Humus
  • Tapenade van zwarte olijven
  • Verse kruidenboter
  • Gesneden Frans stokbrood/ diverse broodjes

Koude gerechtjes

  • Gemengde olijven
  • Gerookte Amandelen
  • Chorizo-olijfprikkertjes
  • Gemarineerde artisjokhartjes in dragon dressing
  • Charcuterieplateau
  • Kaasplateau, internationaal
  • Vitello Tonnato van Kalkoen

Warme gerechtjes

  • Kleine Mediterrane Gehaktballetjes
  • Filodriehoekjes met pompoen en ricotta
  • Krab-mais koekjes
  • Libaneese kipspiesjes
  • Tortilla (van aardappel) met veel koriander en jalopena
  • Diverse quiche puntjes (Lorraine, Spinazie-geitenkaas)
  • Patatas Bravas

Salades en Groenten (o.a.)

  • Marokkaanse wortelsalade (firs-zoetkruidig met o.a. noten en fruit, kaneel)
  • Geroosterde gemarineerde groenten (courgette,aubergine, paprika, paddestoeltjes, ruccola, zongedr. Tomaat etc)
  • Peperwortelsalade (groene gemengde salade met o.a. geitenkaas)
  • Komkommersalade (met yoghurt en muntdressing)
  • Fattoush (frisse, kruidige libanese salade)
  • Spaanse Tomatensalade (met manchego, olijf, rode ui)
  • Franse wortelsalade (met dragondressing en olijven)
  • Witte Kool salade (coleslaw) met gerookte kip en appel

 

Wij kunnen natuurlijk ook extra’s voor u regelen zoals het huren van servies, glaswerk of meubilair, de aankleding van de ruimte of personeel voor de bediening. Klik op extra’s bij catering voor meer informatie.